SAG: Zářijové odměny např. k dílům QWP

Pozor!

Akce skončila.

Sud piva nebo pípa za nákupy náhradních dílů naší vlastní značky QWP je základním principem jedné z řady zářijových bonusových akcí od SAG CZ. V těch dalších mohou zákazníci získat další odměny k brzdám BREMBO, autožárovkám OSRAM nebo autokosmetice MOTIP.

QWP je obchodní značka skupiny SAG, která nabízí širokou nabídku náhradních dílů za férovou cenu – od brzdových či podvozkových dílů přes ložiska kol, homokinetické klouby a tlumiče pérování až po turbodmychadla, startéry a alternátory, chladiče či autožárovky. V září mohou naši zákazníci k těmto dílům získat i atraktivní odměnu v podobě 30 l sudu piva Radegast Ryze hořká 12°, tedy oblíbeného světlého extra chmeleného ležáku s charakteristickou hořkostí a plnou chutí. A kdo dosáhne druhé obratové hranice, získá chladicí výčepní zařízení PYGMY 25 Green Line New vhodné pro menší oslavy a setkání s přáteli.

Odměnou za zářijové odběry brzdových dílů BREMBO je lehká ale výkonná aku úhlová bruska EXTOL Industrial SHARE20V s nejmodernějším „brushless“ motorem a systémem „soft start“, který rozbíhá brusku bez nepříjemného škubnutí. K autožárovkám OSRAM mohou zákazníci získat dva praktické pomocníky stejné značky, přesněji inspekční lampu LEDinspect MINI250 nebo záložní startovací zdroj BATTERYstart 300. A spreje a další prostředky MOTIP pro péči, opravu a údržbu vozů mohou navíc přinést o softshellovou bundu.

Veškeré náhradní díly nejen uvedených akčních značek najdete v e-shopu Connect.